Installeren, renoveren of herstellen van o.a. douches, wc's, lavabo's, kranen … vraag een offerte aan!

Vakmanschap in sanitaire installaties

Verwarming - Sanitair Van Beeck Gert (Beerse, bij Turnhout), dat is meer dan 25 jaar ervaring die ik in kan zetten voor uw sanitair. Of ik nu een volledige installatie bij u moet plaatsen of u me nodig hebt voor loodgieterswerk, een kleine herstelling of een klusje, als professionele installateur en vakman zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt en u honderd procent tevreden bent met het resultaat.

Wat kan ik zoal voor u doen? Natuurlijk de installatie of vervanging van toevoer- en afvoerleidingen en de plaatsing of reparatie van allerlei sanitaire toestellen bv. kranen, wastafels, lavabo’s, (inloop)douches, ligbaden, (hangende) toiletten … Ik kan ook de bestaande installatie voor u aanpassen of ombouwen.

Een van mijn innovatieve specialiteiten is de installatie van zonneboilers. Een zonneboiler is energiezuinig en milieuvriendelijk en warmt uw sanitair warm water op dankzij gratis energie van de zon. De overheid betaalt u er op dit moment zelfs een premie voor, dus het is nu extra interessant om de investering te doen.

U kunt ook bij mij terecht voor volledige badkamerrenovaties van a tot z.

Voor al uw sanitair vertrouw op de jarenlange ervaring van een vakman en neem contact op met Gert Van Beeck!