Installeren, renoveren of herstellen van o.a. douches, wc's, lavabo's, kranen … vraag een offerte aan!

Uw eigen droombadkamer binnen handbereik

Een badkamer is al lang niet meer de plaats waar men zich enkel opfrist of wast, de huidige badkamer wordt meer en meer een plek om de stress van zich af te spoelen en zich volledig te ontspannen. Verwarming - Sanitair Van Beeck Gert uit het Antwerpse Beerse is al jarenlang een sanitair specialist in totaalrenovaties van badkamers. Ik kan uw badkamer precies volgens uw wensen verbouwen en inrichten om er de zalige ontspanningsruimte of wellnessplek van te maken, waar u van droomt.

Ik verzorg graag alle facetten van uw badkamerrenovatie, van de afbraak van de oude badkamerelementen tot de nauwkeurige afwerking van de nieuwe badkamer. Klein of groot, strak modern of in de meest luxueuze uitvoering, u kiest de sanitaire toestellen, badkamermeubels, verlichting, vloer- en wandtegels van uw smaak. Ik gebruik voor uw renovatieproject alleen kwaliteitsproducten en verwerk daar desgewenst ook materialen zoals hout, glas en composiet bij.

Standaardwerk bestaat voor mij niet, ik ga altijd voor maatwerk op basis van uw eigen ideeën, ontwerp en budget.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om uw project of badkamerdromen met me te bespreken. Ik geef u eerlijk, professioneel advies en werk uw plannen graag volledig uit!